Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/php5) failed: Permission denied (13) in /var/www/rapidpanel/dramtime.nl/httpdocs/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/rapidpanel/dramtime.nl/httpdocs/index.php:110) in /var/www/rapidpanel/dramtime.nl/httpdocs/index.php on line 192Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/rapidpanel/dramtime.nl/httpdocs/index.php:110) in /var/www/rapidpanel/dramtime.nl/httpdocs/system/library/currency.php on line 45 Australië

Australië

Wie een gat graaft naar de andere kant van de wereld, komt uit in een land vol avontuur en beleving. Net als het land zit de Australische wijn vol aangename verrassingen. Voordat de eerste Europeanen voet op Australische bodem zetten, omschreven de Chinezen het eiland als ‘vuurland’ en ‘land van papegaaien’. Illustratief voor de grote verscheidenheid van het Australische landschap. Prachtige jungles tegen de kust, met hoppende kangoeroes en bont gekleurde vogels. Terwijl in het verstikkende binnenland de zon meedogenloos de heuvels ranselt.

Aan de koele zuidkust wuiven de Australische druivenstokken in de oceaanwind. Levendig als de wijn die ervan gemaakt wordt. Woest en ongetemd als de outback, of vol spannende smaken die doen denken aan de onstuimige branding en prachtige lagunes. Een afwisselend smaakpalet dat de harten van wijnliefhebbers in de hele wereld razendsnel veroverde.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Categorieën
Categorieën
Rocky Cove Shiraz
€ 4,95

Rocky Cove Shiraz

De Rocky Cove Shiraz is een speciaal voor uw topSlijter geselecteerde wijn uit zuidoost Australië..

Bestellen
Rocky Cove Shiraz