Wie zijn wij?

 

Wie zijn wij?

Dramtime is een jonge en dynamische whisky webwinkel die op 1 februari 2013 gestart is. Na verschillende samenwerkingen omtrent de online verkoop van whisky werd in december 2012 vanuit Slijterij Frans Muthert besloten een eigen online winkel te beginnen. De uitgebreide whisky collectie had per slot van rekening een online plek nodig.

Ondanks de jonge leeftijd van Dramtime gaat de whisky geschiedenis van het bedrijf al veel langer terug. Al sinds 1918 is Slijterij Frans Muthert in bedrijf. Eerst als kruidenierszaak en groothandel en later ook als slijterij. In de loop der jaren is een mooi assortiment aan whisky's opgebouwd en sinds 2008 is 'de whisk(e)y slijter van het noorden' via verschillende wegen ook online aanwezig. De whisky tak krijgt meer en meer aandacht en wordt vertegenwoordigd door Aeilke Muthert, Tom-Roderick Muthert en Thomas Hoogendam. Inmiddels is het assortiment uitgebreid tot meer dan 2000 whisk(e)y's van over de hele wereld.

Een kleine impressie van onze winkel in Musselkanaal

Het Dramtime team + brand ambassadors en hulptroepen op de 'Slijterij Frans Muthert & Dramtime.nl' stand op het Whisky Festival Noord Nederland 2022.

 

 
Gezamenlijk wordt gezorgd voor een optimale webwinkel met uitgebreide proefnotities, achtergrond informatie, al het whisky-nieuws en snelle informatievoorziening bij de komst van nieuwe releases.
 
DramTime.nl bedient u met een:
 

Ruime collectie single malts uit diverse landen

*

Uitgebreid assortiment blends en premium blends

*

Diverse single cask bottelingen

*

Speciale en gelimiteerde releases

*

Independent bottlings

*

Cadeauverpakkingen

*

Cognacs / Korenwijnen / Jenevers / Likeuren / Etc...

 
Daarnaast kunt u bij ons:
  • In 1 stap bestellen zonder een account aan te maken.
  • Zoekt u onze whisky's gemakkelijk op merk, streek, leeftijd en jaar.
  • Vindt u bij ons diverse aanbiedingen.
  • Heeft u snel uw whisky in huis
  • En ontvangt u de oude vertrouwde service uit de winkel gewoon op internet.
 
Tevens is Dramtime.nl samen met Slijterij Frans Muthert Ardbeg Embassy (sinds 2016), Chichibu Official Store (sinds 2019) en Douglas Laing Emporium Store (sinds 2020). Kijk rustig eens rond op onze website. We hebben whisky in alle soorten en maten en voor iedere whisky drinker. Daarnaast informeren we u door middel van onze nieuwspagina en onze nieuwsbrief graag verder over al het whisky-nieuws. Zit die ene whisky die u zoekt er nou niet bij? Mail ons dan even dan gaan we graag voor u op zoek bij onze leveranciers in binnen- en buitenland. En wilt u graag een keer een whisk(e)y proeverij (laten) organiseren? Neem contact met ons op want ook dat kunnen we geheel verzorgd voor u regelen.
 

 

Contact gegevens: 

Slijterij Frans Muthert & Dramtime.nl

Schoolstraat 48
9581 GC
Musselkanaal

Slijterij Frans Muthert staat geregistreerd bij de KvK te Groningen onder nummer: 83940820. Dramtime.nl is een onderdeel van Slijterij Frans Muthert. 
Ons B.T.W. nummer is: NL863042004B01

IBAN: NL75ABNA0573816387

U kunt ook een bericht achterlaten via het contact formulier

tel.: +31 (0) 599 613 121
fax: +31 (0) 599 621 247
http://fransmuthert.nl
http://blog.fransmuthert.nl

Twitter Facebook