Ernest Rapenau Champagne Brut

Ernest Rapenau Champagne Brut € 23,95
Merk: Ernest Rapenau
Beschikbaarheid: Op voorraad
Excl. BTW: € 19,79
Aantal: Verlanglijst

Specificatie

Eigenschappen
Alcoholpercentage 12%
Inhoudsmaat 0.75 liter

Omschrijving

Ernest Rapenau Champagne staat voor een persoonlijkheid die gevormd is uit de samengestelde karakters van haar eigenaren. In dit familiebedrijf heeft iedereen een bezigheid waar hij zijn talent in kwijt kan. Het champagnehuis is in het bezit van een oude en grote champagne familie. Bernard Rapenau is directeur van G.H. Martel & CIE en voorzitter van de holding company. Onder zijn management heeft de verkoop zich vermenigvuldigd tot 2 miljoen flessen per jaar in het begin van de jaren tachtig. 

Christophen Rapenau, de jongste zoon, is de oenoloog van het bedrijf en waakt samen met de wijnbouwers over de 200 hectare familiewijngaarden. Hij is verantwoordelijk voor het creëren van de verschillende champagne stijlen van het champagnehuis. Jean Francois Rapenau, de oudste zoon, gaat over de commerciële kant van de zaak en staat aan de basis van de groei in zowel Frankrijk als internationaal. In 1984 richtte hij een export afdeling op die vooral handelt met Europa en de US. Vincent Rapenau is degene die de Exportafdeling regelt en zo meewerkt om de verkoop en daarmee de geest en bekendheid van het merk te bevorderen.

Deze Brut is licht en elegant van kleur met een fijne mousse van belletjes. In de geur florale tonen en exotisch fruit. De wijn is fris met een duidelijke florale toets. Goed in balans. Ook smakelijk om te serveren als Kir Royal; een weinig Crème de Cassis met Rapenau Brut geeft extra cachet en maakt iedere dag tot een waar feest! Een brut met een geringe dosage waarvan de wettelijke bovengrens is vastgelegd op 15 gram suiker per liter.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen Schrijf beoordeling

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: